Opis stanowiska:
• przyjmowanie i rozładunek towarów na magazyn
• przygotowywanie towarów dla punktów gastronomicznych znajdujących się w obiekcie
• prowadzenie dokumentacji magazynowej
• przygotowywanie zamówień do dostawców
• dbałość o wygląd i czystość magazynu oraz powierzony towar, jego prawidłowe ulokowanie
• udział w inwentaryzacji
Wymagania:
• dyspozycyjność, sumienność, odpowiedzialność
• otwartość i komunikatywność
• wysoka kultura osobista
• umiejętność pracy w zespole
• mile widziane doświadczenie w branży spożywczej
• znajomość obsługi komputera
• badania do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość ich uzyskania
Oferujemy:
• narzędzia niezbędne do pracy
• możliwość rozwoju i zdobywania nowych doświadczeń
• wynagrodzenie analogiczne do posiadanych umiejętności
• stabilizację i bardzo przyjazną atmosferę w pracy
• pełne zaplecze socjalne (możliwość zakwaterowania, korzystania z kantyny Hotelowej)
• możliwość korzystania z infrastruktury Hotelu, basenu, siłowni
• możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego
• elastyczny grafik
• system premiowy