Witam
Poszukuje aktualnie pracy w gastronomii. Mam w tym zakresie kilkuletnie, za kilka dni minie 6 lat lat, doświadczenie zdobyte w kilku miejscach pracy. Do dzisiaj zajmowałem się poniższymi obowiązkami:
- kierownik sali
- kelner i barman
- pizzer (przygotowywanie pizzy, dobór składników, wytwarzanie ciasta)
- bar sałatkowy (przygotowywanie zestawów sałatek i surówek)
- kebab (przygotowywanie zestawów, zestawy, kebab w picie i tortilli, boxy, dobór i zakup składników itp)
- przygotowywanie burgerów
- przygotowywanie zestawów obiadowych kuchni domowej (polskiej)
- organizacja i marketing cateringu i dowozów
Moje minusy o których wolę tu od razu napisać
Mam 55 lat
w gastronomi jestem owe kilka lat i nie jest to mój wyuczony zawód.
Moje plusy
Jestem dyspozycyjny zarówno w tygodniu i w weekendy, w dowolnym wymiarze godzin.
Znajomość czterech języków obcych
Prawo jazdy kat B od ponad 30 lat
Jest jeszcze wiele rzeczy jakie potrafię zrobić i czasem mogą się przydać, ale w tej konkretnej branży na początku nie są kluczowe
Pozdrawiam