Zakres odpowiedzialności:
Współzarządzanie operacyjne hotelem, wsparcie Dyrektora Gastronomii
Czynny udział w pracy operacyjnej działu
Optymalizacja kosztów i procesów operacyjnych w hotelu
Współpraca z dostawcami i negocjowanie umów
Zarządzanie zespołem i rozwój kadry pracowniczej
Realizacja założonego budżetu, raportowanie i odpowiedzialność za osiąganie wyznaczonych wskaźników
Zapewnianie wysokiej jakości świadczonych usług oraz dbanie o dobry wizerunek Restauracji/ Hotelu
Nasze wymagania:
Doświadczenie w zarządzaniu, w tym pośrednio lub bezpośrednio w dziale F&B min. 2 lata
Znajomość standardów zarządzania gastronomią hotelową
Umiejętność analizy finansowej i optymalizacji kosztów
Doskonałe umiejętności organizacyjne i komunikacyjne
Proaktywne podejście, kreatywność i zdolności przywódcze
Znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
Oferujemy:
rodzaj umowy umowa o pracę, B2B
wynagrodzenie uzależnione od umiejętności i doświadczenia
elastyczny system pracy
stabilne zatrudnienie w Hotelu o ugruntowanej pozycji na rynku
pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki
zakwaterowanie i wyżywienie na terenie obiektu lub w pobliskiej okolicy
wewnętrzny system motywacyjny, szkolenia i projekt #ARŁAMOVE, #EKOARŁAMÓW
szerokie możliwości rozwoju i awansu
zniżki na usługi hotelowe
możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego
partnerskie podejście i zdrową atmosferę